با پر کار ترین بازیگران زن و مرد سینمای ایران اشنا شوید
با پر کار ترین بازیگران تاریخ سینمای ایران اشنا شوید!
با نگاهی به تاریخ سینمای ایران و حضور بازیگران پرکار در ۵ دهه اخیر، به نام هایی چون جمشید هاشم پور، جمشید مشایخی و محمدرضا شریفی نیا برمی خوریم که آمار تعداد فیلم ها و شرکت های آنها در پروژه های سینمایی بسیار تعجب برانگیز است.
به عنوان یکی از ستاره های سینمای ایران شناخته می شود، جمشید هاشم پور توانسته است آمار استثنایی از حضورش در فیلم ها به دست آورد. او از سال ۴۷ حرفه بازیگری خود را آغاز کرده و تاکنون در ۱۱۰ فیلم سینمایی حضور داشته است، که ۱۰۳ تای این فیلم ها پس از انقلاب اسلامی ایران منتشر شده اند. شهرت هاشم پور به او کمک کرده تا در دهه ۶۰ به عنوان راه گذاری بزرگ برای سبک بازی اکشن در سینما معرفی شود و با استقبال عظیم مردم، این ژانر را ترویج کند.
البته که یکی از دلایل پرکاری هاشم پور، عدم رغبت وی برای حضور در سریال های تلویزیونی و تئاتر بوده است. با این حال، اما هاشم پور یکی از ناکامان جشنواره نیز بوده است؛ درحالی که بسیاری از منتقدان، برای چند بازی خاص او در آثاری، چون "قارچ سمی"، "استشهادی برای خدا" مستحق دریافت سیمرغ می دانستند، وی به یک دیپلم افتخار برای "هیوا" و یک سیمرغ نقش مکمل برای "دارکوب" بسنده کرد.
اکبر عبدی که فعالیت های حرفه ای خود در سینما را از سال ۶۳ آغاز کرده، طی حدودا ۴ دهه، در ۸۴ فیلم جلوی دوربین رفته است. البته که عبدی با وجود این پرکاری، طی تمام این سال ها از حضور مقابل دوربین تلویزیونی، شبکه نمایش خانگی و تئاتر هیچ ابایی نداشته و در این حوزه ها نیز آثار بسیاری را رقم زده است.
سومین بازیگر پرکار در تاریخ سینمای ایران، امین حیایی نام دارد. وی از سال ۷۰ به عنوان بازیگر حرفه ای در سینما آغاز کرده و تاکنون در ۷۵ فیلم سینمایی بازی کرده است. حیایی نقشی از دوران سربازی را آغاز کرد و سریعاً در صنعت سینمای حرفه ای جای گرفت. او از برخی تناقضات و چالش ها عبور کرده و به عنوان یک بازیگر پایدار در سینما شناخته می شود.
جمشید مشایخی، به عنوان چهارمین بازیگر پر کار مرد تاریخ سینمای ایران، در ۱۰۳ فیلم نقش ایفا کرده و ۷۳ تای این فیلم ها پس از انقلاب اسلامی تولید شده اند. همچنین، محمدرضا شریفی نیا از سال ۷۰ حرفه بازیگری خود را شروع کرده و در ۷۳ فیلم سینمایی حضور داشته است.
پژمان بازغی نیز عمدتاً در نقشهای فرعی در ۶۳ فیلم بازی کرده و از جمله بازیگران پرکار سینمای ایران به شمار می آید.
با پرکارترین بازیگر زن تاریخ سینمای ایران، گوهر خیراندیش نیز آشنا هستیم که از سال ۶۵ تاکنون در ۶۹ فیلم نقش ایفا کرده است، با این حال باید توجه داشت که بسیاری از این نقش ها کوتاه بوده و خیراندیش در آنها حضوری افتخاری داشته است.
همچنین پرکار ترین بازیگر زن در تاریخ سینمای ما، نیکی کریمی نام دارد. او یک بازیگر کم حاشیه در عرصه سینمای ایران است و از سال ۶۸ وارد عرصه حرفه ای سینما شده است. طی بیش از سه دهه فعالیت، در ۶۵ فیلم نقش ایفا کرده است. کریمی به علاوه بر این، ۷ فیلم سینمایی و مستند را نیز به عنوان کارگردان ساخته و اجرا کرده، در چندین تئاتر به صحنه رفته، در ۴ سریال تلویزیونی و ۲ سریال شبکه نمایش خانگی بازی کرده، ۶ کتاب را ترجمه نموده، چندین گالری عکس را برگزار کرده و در ده ها جشنواره کوچک و بزرگ جهانی بهعنوان داور شرکت کرده است. البته با وجود اینکه وی از جشنواره های بینالمللی بسیاری در کیفیت بازیگری و کارگردانی جوایز به دست آورده، تنها یک جایزه سیمرغ برای فیلم های "دیوانهای از قفس پرید" و "واکنش پنجم" در زمینه بازیگری دریافت کرده است.
دومین بازیگر زن پرکار در تاریخ سینمای ایران، فاطمه معتمدآریا است که از سال ۶۴ تا کنون در ۵۷ فیلم نقش ایفا کرده است.
مهناز افشار از سال ۷۸ وارد دنیای حرفهای سینما شد و توانسته است طی دو دهه در ۵۴ فیلم به عنوان بازیگر اصلی حضور داشته باشد.
باران کوثری که به دلیل والدین هنرمند خود از کودکی به سینما وارد شده است، از سال ۷۰ تاکنون در ۵۳ فیلم بازی کرده است.
همچنین، افسانه بایگان از سال ۶۴ تا امروز در ۵۲ فیلم بازی کرده و در بیشتر این فیلم ها نقش های فرعی را ایفا کرده است.
برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج:
0
بازدید: